PVC STOLARIJA – PVC PROZORI, BALKONSKA VRATA, ULAZNA VRATA

INOUTIC – savršeno rešenje za sve zahteve ugradnje u novim objektima, starim objektima ili projektima obnove, INOUTIC nudi širok spektar, rešenje za sve vrste PVC prozora, balkonskih, ulaznih vrata i vrata za terase.

PVC profil - INOUTIC/DECEUNINCK
u paru sa renomiranim nemačkim okovom SIEGENIA-AUBI garantuje Vam najbolju nepropusnost vetra i kiše, optimalnu zvučnu izolaciju, protiv-provalnu zaštitu i dugotrajnost, zaštitu od vlage i korozije, najefikasniju toplotnu izolaciju.
inoutic pvc prozori vrata
siegenia njemacki okov za stolariju
inoutc arcade
INOUTC ARCADE dobro osmišljen petokomorni prozorski sistem profila sa obeležjima kvaliteta, odličnog odnosa uloženog-dobijenog za ispunjenje svih standardnih zahteva standardnog života.
inoutc prestige
INOUTIC PRESTIGE visokokvalitetan šestokomorni prozorski profil koji nudi izvrsnu ravnotežu između ekologije, dizajna i funkcionalnosti; zadovoljava današnje visoke zahteve standarda moderne gradnje.
inoutc eforte
INOUTIC EFORTE uz dubinu profila 84mm, konvencionalne armature, bez dodatnih izolacijskih elemenata ostvaruje optimalnu Uf vrednost od 0.95W/m2K. Osim izvrsne toplotne izolacije, EFORTE nudi dosad neviđenu fleksibilnost i ispunjava svaku vašu potrebu jer veličina prozorskih elemenata može da se izrađuje do 2.6m, što je moguće zahvaljujući Inoutic tehnologiji spajanja. Mogućnost ugradnje debljine stakala do 56mm nudi dovoljno prostora za posebna sigurnosna stakla ili zvučnu izolaciju. Ovo je jedini sistem koji je dobio sertifikat instituta IFT za pasivne gradnje bez dodatne izolacije. .
inoutc prestige
INOUTIC PRESTIGE SA ALU OBLOGOM
Uveli smo u naš proizvodni program sistem PVC profila Prestige sa spoljnom ALUMINIJUMSKOM OBLOGOM. Ovaj sistem vrhunskih performansi spaja u sebi sve najbolje karakteristike aluminijuma i PVC-a. U takvom slučaju se PVC stolarija spolja oblaže aluminijumskom oblogom koja, po želji kupca, može biti aloksirana ili plastificirana u bilo kojoj boji po RAL ton karti.
PVC prozori postižu posebno visoke rezultate u ekonomskom smislu. Imaju veći potencijal uštede energije nego bilo koji drugi materijal za izradu prozora i poziciju na vrhu lige eko-efikasnosti. Materijal koji čini prozor može biti 100% recikliran. Na temelju svoje dugotrajnosti i visoke uštede troškova za vreme njiihovog životnog ciklusa, PVC prozori su kvalitetno rešenje za današnje prozore.
PVC prozori iz Inoutic-a nude veliku paletu prednosti, ne samo sa ekološkog  i ekonomskog stanovišta, već i u smislu efikasnosti i arhitektonskog projektovanja. Naš prozorski sistem pokazuje kako je napredna tehnologija primenjena sa praktičnim prednostima i atraktivnim dizajnom. To je zato što prozori ne bi trebalo samo da štede energiju, nego moraju i dobro izgledati. Moderni prozori moraju osigurati efikasnu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uslova i buke, moraju biti otporni na provale, i osigurati odličan odnos ULOŽENOG – DOBIJENOG. Morali bi biti praktični za održavanje i zahtevati minimalno održavanje. To su precizni zahtevi koje ispunjavaju PVC prozorski sistemi INOUTIC.
INOUTIC-DECEUNINCK je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC. Više od 50 godina proizvode visokokvalitetne profile u fabrici u Bogenu u Nemačkoj.
Prilikom izrade PVC prozora se koriste kvalitetni okovi renomiranog nemačkog proizvođača SIEGENIA-AUBI. Okov SIEGENIA-AUBI proizvođača omogućava dihtovanje prozora u više tačaka. Ovi okovi omogućuju otvaranje prozora, kao što su okretno otvaranje, nagibno, okretno-nagibno, PSK (kombi vrata), harmonika otvaranje itd.
Stakla koja koristimo su GUARDIAN nisko emisiona stakla, ili nova generacija stakla, popularno nazvana „4 godišnja doba“. Sva stakla se rade kao termopan stakla, dupla ili trodupla, u zavisnosti od zahteva kupaca.
Terase i balkoni su izloženi dugoročnim nepovoljnim vremenskim uslovima, stoga je potrebna pažnja pri odabiru materijala. Materijali za terase trebalo bi da imaju izuzetnu trajnost, izdržljiv i moderan dizajn i da zahtevaju minimalno održavanje.
Vrata za terase i balkone će proširiti Vaš dnevni boravak, terasu ili balkon i pružiti Vam veću udobnost životnog prostora. INOUTIC proizvodi savršeno odgovaraju individualnim potrebama.
Ulazna vrata pružaju posetiocima prvi i najvažniji utisak. To je mesto gde Vam INOUTIC sistemi omogućavaju naglašavanje dizajna i stila. Razne izvedbe otvaraju gotovo neograničene mogućnosti za stvaranje vlastitog individualnog sistema
Uz veliki izbor boja otvaraju se gotovo neograničene mogućnosti izgleda fasade. Bilo koji arhitektonski stil može se individualno naglasiti. 
pvc prozor
pvc prozor inoutic
pvc prozor guardian

Prozorski sistem Prestige / Vrhunski uravnotežen!

Harmonični dizajn u kombinaciji s visokim stepenom funkcionalnosti, kao što su izvrsna zvučna izolacija i vrlo dobra vrednost toplotne izolacije, u potpunosti zadovoljava najnovije zahteve. Uredbe za uštedu energije i vrednosti potrebne za sticanje prava na finansijsku podršku KfW (Njemačko udruženje za obnovu i kreditiranje). Korišćenjem state-of-the-art tehnologije 6-komornog profila i dubinom profila od 76 mm, možete imati korist od velike uštede energije i znatno smanjiti troškove grejanja. U poređenju sa standardnim prozorima s jednostrukim ostakljenjem, Inoutic prozori s izo-staklom visokog kvaliteta, mogu smanjiti troškove grejanja do 40%.
Ovaj kvalitetan proizvod za zahtevne kupce dostupan je u tri različite varijante: zaobljena, klasična i segmentna; dok svi sadrže iste unutrašnje, visoko kvalitetne karakteristike. Može se birati iz široke palete boja kao i aluminijske obloge. Paleta 40 različitih boja, uključujući i aluminijumski izgled Titanium Plus, omogućuje kreacije individualnog dizajna. Profil Prestige takođe nudi ista ulazna vrata te podizno-klizne stene.
Inoutic / Deceuninck garantuje najbolju nepropusnost vetra i kiše, optimalnu zvučnu izolaciju, protivprovalnu zaštitu i dugotrajnost.

Inoutic
proizvodi odgovaraju najmodernijim standardima uštede energije: oni se pokazuju kroz najbolju toplotnu izolaciju i zaštitu od vlage i korozije.

Uz veliki izbor boja, otvaraju se gotovo neograničene mogućnosti izgleda fasade. Bilo koji arhitektonski stil može se individualno naglasiti.
 Prozorski sistem Prestige
pvc prozorski sistem
pvc prozorski sistem prestige

Ulazna vrata Prestige na prvi pogled

 • 5-komorna-tehnologija i širina krila 76 mm
 •  Toplotna vrednost okvira do Uf = 1,5 W/m2K
 • 20° (stepeni) - zakošenja
 • Stabilna konstrukcija okvira i ekstremni otpor izobličenja (torzijska krutost) temelji se na čeličnom ojačanju stenke 2,5 mm
 • Mogućnost ojačanih metalnih ugaonih spojnica: pričvršćivanje metalnih ugaonih spojnica za poboljšanu otpornost i stabilnost

PVC ulazna vrata / Elegancija i sigurnost za Vaš dom

 • Ulazna vrata nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona takođe moraju ispuniti posebne zahteve. Moraju funkcionisati apsolutno pouzdano, štititi od vremenskih uslova i pružiti maksimalnu sigurnost. Posebno je važna visoka stabilnost, optimalna toplotna izolacija, izvrsna zvučna izolacija, zaštita od provale, dug vek trajanja, kaoi vrhunski dizajn.
 • Visoka kvaliteta Inoutic PVC vrata vidljiva je kroz vrhunsku toplotnu izolaciju i izuzetno visoku čvrstoću. Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20-godišnji vek trajanja. Stabilnost već vrlo stabilne konstrukcije može se dodatno povećati metalnim ugaonim spojevima. Ulazna vrata se mogu opremiti i bravama s više tačaka prihvata i specijalnim okovima, tako da se može postići vrlo visoka zaštita od provale, u skladu s DIN-ENV 1627.
 • Inoutic ulazna vrata i pomoćna ulazna vrata dostupna su u različitim oblicima, stilovima i bojama. Mogu se koristiti sa svim komercijalno dostupnim panelima od PVC-a, stakla ili aluminija i elegantno naglašavaju arhitektonski stil novih zgrada te se zbog različitih varijanti ugradnje mogu bez problema integrirati i u pročelja starih zgrada.
 • Univerzalno kompatibilni aluminijski prag sa visinom od samo 19 mm smanjuje mogućnost spoticanja i pogodan je za život bez prepreka. Najbolja toplotna izolacija osigurana je termičkim odvajanjem (integrirana plastična traka).
 • Odgovarajući našem prozorskom sistemu profila nudimo takođe ulazna vrata sistema Prestige sa zakošenjem od 20° (stepeni) i ulazna vrata sistema Arcade sa zakošenjem od 20° (stepeni).
 • Inoutic / Deceuninck garantuje najbolju nepropusnost vetra i kiše, optimalnu zvučnu izolaciju, protivprovalnu zaštitu i dugotrajnost.
 • Inoutic proizvodi odgovaraju najmodernijim standardima uštede energije: oni se pokazuju kroz najbolju toplotnu izolaciju i zaštitu od vlage i korozije
ulazna vrata Inoutic
ulazna vrata Inoutic 01
ulazna vrata Inoutic 02
Uz veliki izbor boja otvaraju se gotovo neograničene mogućnosti izgleda fasade. Bilo koji arhitektonski stil može se individualno naglasiti
 • Mogućnost opremanja bravama s više prihvatnih tački i specijalnih okova za povećanu zaštitu od provale u skladu sa DIN-ENV 1267
 • Visoka stabilnost: približno 100.000 otvaranja i zatvaranja tj. vek trajanja od 20 godina
 • Univerznali aluminijumski termički odvojen prag visine 19 mm za novogradnju ili stare zgrade
 • Ispunjavanje panelima ili ostakljenjem do debljine od 45 mm
 • Dve dodatne brtve u delu praga i uglova za poboljšani otpor vetru i vodonepropustnost
 • Makismalna udobnost korišćenja kroz upotrebu brava sa "Dornmaß" šiljcima do 45 mm
 • Lajsna za staklo s unutrašnje strane s 2-nožnim prihvatnikom za povećanu zaštitu od provale
 • Visoki stupanj integracije sa svim vrstama ulaznih vrata: jednokrilna i dvokrilna, u izvedbi sa štulpom ili prečkom, s bočnim fikserom ili nadsvetlom, s otvaranjem prema unutra ili spolja
 • Dostupno u 40 boja.
pvc stolarija
ulazna vrata Inoutic 05

Prozorski sistem Elite i Arcade / Klasičan i dobar!

Naglašavajući jasan, vitak oblik i visok stepen funkcionalnosti prozor sistema Elite i Arcade nudi dubinu profila od 71 mm za prozore visoke stabilnosti i dobre toplotne izolacije.

Ovaj svestrani profil takođe omogućuje graditeljima i izvođačima s ograničenim proračunom korist od rešenja s visokom kvalitetom za savremenu izgradnju.

Dobra vrednost toplotne izolacije dodatno štedi energiju i novac. Profili linije Elite i Arcade su tehnički dobrog dokazanog klasičnog dizajna i vrlo popularni zbog svog odličnog odnosa uloženog – dobivenog.

Sa svojim elegantnim izgledom oni ispunjavaju i zahtevne potrebe dizajna. Elite i Arcade pružaju ekonomično, dosledno i bezvremensko elegantno rešenje za prozore i fasade.

Postoji mnogo različitih boja i dva oblika koja možete izabrati: Elite s kosinom od 45° (stepeni), kao i Arcade sa zaobljenjem od 20° (stepeni) za klasično ili zaobljeno krilo.

PVC roletne PROtex / Za sve uobičajene prozorske sisteme

Različite veličine kutija, široki spektar boja i kompatibilnost sa svim prozorskim sistemima kao i za renoviranje i novogradnju. Naš roletni sistem PROtex pruža jednostavan izbor bez žrtvovanja nabolje zaštite.

Iskoristite jednostavno rukovanje automatom za gurtnu, kurblom ili elektromotorom, za zadržavanje topline u prostorijama pri niskim spoljnim temperaturama ili sprečavanje zagrevanja prostorija u vrućim letnim danima. Vrlo dobra toplotna izolacija pridonosi energetskoj ekonomičnosti gradnje i smanjenju troškova grejanja.

Uz PROtex roletne, ne samo da postižete optimalnu toplotnu i izvučnu izolaciju, nego se i štitite od provale, znatiželjnih očiju i lošeg vremena. Pri tome se PROtex vrlo jednostavno i sigurno postavlja na okvir pomoću odgovarajućeg adaptera. PVC roletna može se ugraditi kao unutrašnja ili spoljna kutija. Ugradnja revizijskog poklopca bez vijaka omogućava reviziju s donje ili zadnje strane.

Izvedba s komarnikom je takođe moguća. Moguća je i naknadna integracija komarnika kroz skidanje odvojivog donjeg profila. Jednostavan za njegu, otporan na svetlo i vremenske uslove PVC materijal kutije roletne, osigurava dugotrajan atraktivan izgled.
elite prozor
pvc roletna 01
pvc zastakljivanje

Vrata za terase i balkonska vrata / Velika površina otvora

Vrata za terase će proširiti Vaš dnevni boravak u vrt, terasu ili balkon i pružiti Vam velikodušnost životnog prostora. Inoutic proizvodi savršeno odgovaraju individualnim potrebama i različitim dimenzijama, tako da se modernizacija i ugradnja može bez problema obaviti i u starijim kućama.

Uz Inoutic balkonska vrata možete napraviti prelaze između unutrašnje i spoljašnje strane svog doma u skladu s Vašim željama i potrebama. Za svaku opciju garantujemo maksimalnu udobnost i jednostavnost korišćenja. Optimalna toplotna izolacija osigurana je višekomornim profilima i dodatnim termički odvojenim pragom.

Čelična ojačanja osiguravaju maksimalnu stabilnost i dugi vek trajanja. Individualni projektni zahtevi mogu se ostvariti impresivno širokim spektrom boja.

Vrata za terase i balkonska vrata dostupna su u različitim izvedbama: Klasična balkonska vrata, kao harmo vrata, klizna vrata ili kao podizno-klizna vrata. Koja verzija je prava za Vas zavisi o Vašim individualnim potrebama, kao što su veličina elementa i željeni način korišćenja.
balkonska vrata 01
pvc prozori i vrata

Podizno-klizna vrata

Za posebno velike otvore vrata za terase namenjena su podizno klizna vrata, jer se otvaraju jednostavno i udobno. Pokretna krila se lako pomeraju vodoravno.

Po želji, podizno-klizna vrata se mogu opremiti motorom i daljninskim upravljanjem. Inoutic podizno-klizna vrata poseduju ne samo vjetro i vodonepropusna, nego i postavljaju standarde u pogledu toplotne izolacije s Uf-vrijednošću od 1,3 W/m2K i osiguravaju visok stepen stabilnosti sa kontinuiranim čeličnim ojačanjima u krilu i okviru.
pvc prozori i vrata 02

Uskočno-klizna i harmonika vrata

Oba klizna sustava su izrađena od standardnog prozorskog sistema profila. Za uskočno-klizni sistem postoji nekoliko mogućnosti: dostupni su dvodelni, trodelni i četverodelni elementi. Klizno krilo se može i samo nagnuti (staviti na kip) za svrhe provetravanja.

Kod harmo sistema "sklopivi mehanizam" praktično omogućuje otvaranje cele širine otvora. Zavisno od izvedbe, krila se mogu različito sklopiti. Prolaz ne zaklanjaju ni fiksna ostakljenja, bočni delovi ni prečke.
unutrašnja vrata

Koje su prednosti PVC prozora


 1. PVC prozori su broj jedan u energetskoj efikasnosti.
  Okvir prozora igra ključnu ulogu u povećanju energetske efikasnosti i toplotne izolacije koja štedi energiju.
  Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocene u poređenju sa aluminijumskim ili drvenim prozorima. Imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grejanja.
  Posebno je velika mogućnost uštede energije pri upotrebi PVC prozorskih profila izrađenih u standardu pasivne kuće. Danas se prozori za pasivnu kuću mogu raditi efikasno i s niskim troškovima, koristeći najmodernije PVC profile i sada već uobičajeno trostruko ostakljenje.

 2. PVC prozori imaju vrlo dobar odnos troškova i koristi (cost-benefit).
  PVC prozori nude jasne prednosti kod smanjenja troškova, kako pri kupovini, tako i tokom čitavog njihovog životnog veka.
  Drveni okviri u proseku su 20-30% skuplji od PVC-a, a aluminijski prozori koštaju oko 30% više, ponovo predstavljajući najskuplju mogućnost. Temeljeći se na visokom potencijalu uštede energije i minimalnom održavanju tokom čitavog razdoblja od više od 50 godina, značajne uštede pojavljuju se i u dugom roku.

 3. PVC prozori se lako održavaju. 
  Visokokvalitetni PVC prozori izuzetno se lako održavaju i zahtevaju minimalnu brigu. Drveni prozori, s druge strane, moraju se ponovo ostakljivati svake dve godine i bojiti svakih 5 godina.
  Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uslove i sunčevu svetlost. Za čišćenje prozora sve što Vam je potrebno je sredstvo za pranje posuđa, zbog glatkih površina jednostavnih za održavanje.

 4. PVC prozori su značajno trajniji. 
  U poređenju sa drvenim prozorima, PVC prozori imaju dosta dug životni vek. Visok kvalitet prozora ističe se njihovom otporošću na deformaciju i visok stupanj funkcionalnosti tokom godina. Temeljeći se na njihovom dugogodišnjem životnom veku, od minimalno 50 godina, PVC prozori odlična su investicija i u poređenju sa zadržavanjem vrednosti nekretnine.

 5. PVC prozori nude izvrsnu eko ravnotežu.
  PVC prozori mogu se 100% reciklirati i stoga štede resurse. 40% svih rezervi plina i nafte u svetu koriste se za grejanje i dodatnu energiju u građevinama, dok samo 4% odlazi na proizvodnju plastike, od čega se samo 1% koristi za PVC.
  Osim što se može reciklirati, trajnost i nizak stepen zagađivanja tokom proizvodnog procesa PVC-a pomaže postići odličnu eko ravnotežu i pridonosi zaštiti okoline. PVC prozori traju puno duže od drvenih i trebaju značajno manje energije tokom prozivodnog procesa.

  Osnivanjem Rewindo reciklažne inicijative, sektor PVC prozora obvezao se na održivi razvoj i povećanje reciklažne kvote starih prozora, vrata i roletni na 100%, tamo gde je to moguće. PVC se melje i uz dodatni tretman pretvara u granulat koji se može ponovno koristiti i do 7 puta. Zahvaljujući drugom dobrovoljnom obvezivanju, od 2015. PVC smesa se može proizvoditi samo sa stabilizatorima prihvatljivima za okolinu. Inoutic već proizvodi profile sa stabilizatorima koji ne sadrže olovo.
pvc vrata 06
pvc vrata 07

Ulazna vrata Arcade na prvi pogled

 • 4-komorna tehnologija i širina krila 71 mm
 • Toplotna vrednost okvira do Uf = 1,6 W/m2K
 • 20° (stepeni) - zaobljenje
 • Stabilna konstrukcija okvira i ekstremni otpor izobličenja (torzijska krutost) temelji se na čeličnom ojačanju stenke 2,5 mm
 • Mogućnost ojačanih metalnih ugaonih spojnica: pričvršćivanje metalnih ugaonih spojnica za poboljšanu otpornost i stabilnost
 • Mogučnost opremanja bravama sa više prihvatnih tački i specijalnih okova za povećanu zaštitu od provale u skladu sa DIN-ENV 1267
 • Visoka stabilnost: približno 100.000 otvaranja i zatvaranja tj. vek trajanja od 20 godina
 • Univerznali aluminijumski termički odvojen prag visine 20 mm za novogradnju ili stare zgrade
 • Ispunjavanje panelima ili ostakljenjem do debljine od 45 mm
 • Dve dodatne gume u delu praga i uglova za poboljšani otpor vetru i vodonepropustnost
 • Makismalna udobnost korištenja kroz upotrebu brava sa "Dornmaß" šiljcima do 45 mm
 • Lajsna za staklo s unutrašnje strane sa 2-nožnim prihvatnikom za povećanu zaštitu od provale
 • Visoki stepen integracije sa svim vrstama ulaznih vrata: jednokrilna i dvokrilna, u izvedbi sa šlogom ili prečkom, sa bočnim fikserom ili nadsvetlom, s otvaranjem na unutra ili spolja
 • Dostupno u 40 boja

Prozorski sistem Prestige na prvi pogled

 • 76 mm sistem, 6 komora
 • Vrednost toplinske izolacije okvira Uf = 1.1 W/m2K sa srednjom gumom ili Uf = 1.2 W/m2K bez srednje gume
 • Vrednost toplotne izolacije celog prozora Uw do 0.69 W/m2K – što čak premašuje očekivanu potrebnu vrednost za Uredbu o uštedi energije EnEV za 2012 (Uw ≤ 0.95 W/m2K). Prihvatljivo za financijsku podršku za obnovu KfW German Reconstruction Load Corporation.
 • Zaobljenja i zakošenja od 20° (stepeni) osiguravaju dobro otjcanje vode i harmoničan dizajn
 • Dostupna 3 različita dizajna krila
 • Ostakljivanje do 44 mm za toplinsku i zvučnu izolaciju
 • 2-nožna lajsna za ostakljivanje za bolju protivprovalnu zaštitu
 • Visina staklenog žleba 25mm zbog sprečavanja kondenzacije vode
 • Tri uvučene gume u MD izvedbi, dve uvučene gume u AD izvedbi
 • RAL certifikat za spajanje poda sa stropom elementom do visine 2.60 m
 • Zvučna izolacija do 47 dB (zvučna izolacija klase 5)
 • 40 različitih laminiranih folija boje
 • Prestige Trend (segmentni) je takođe dostupan s aluminijumskim oblogama – neograničen izbor boja

Prozorski sistem Elite i Arcade na prvi pogled

 • 71 mm sistem, 5 komora
 • Vrednost toplotne izolacije okvira Uf = 1.3 W/m2K
 • Vrednost toplotne izolacije celog prozora Uw do 0.77 W/m2K – što čak premašuje očekivanu potrebnu vrednost za Uredbu o uštedi energije EnEV za 2012 (Uw ≤ 0.95 W/m2K). Prihvatljivo za finansijsku podršku za obnovu KfW German Reconstruction Load Corporation.
 • Elite: Ravno krilo, 45° kosina / Arcade: polu-zaobljeno i ravno krilo, 20° (stepeni) kosine
 • Ostakljivanje do 47 mm za toplotnu i zvučnu izolaciju
 • 2-nožna lajsna za ostakljivanje za bolju protivprovalnu zaštitu
 • Dve uvučene gume
 • Zvučna izolacija do 44 dB (zvučna izolacija klase 4)
 • 40 različitih lamiranih folija boje za Elite, 35 za Arcade