ALUMINIJUMSKE I STAKLENE OGRADE... TREND MODERNE ARHITEKTURE

ALUMINIJUMSKE OGRADE

Estetskog i modernog dizajna, prilagođene su za veliki broj ispuna, te je moguća velika kreativnost u izradi. Ugradnja ALU ograda se izvodi bez dodatnih toplotnih obrada metala, što u potpunosti zadržava postojanost i kvalitet proizvoda.

ALU ograde mogu biti:

  • Eloks – visok sjaj
  • Inoks – tamno sive
  • Imiticija boje drveta
Alu ograde odlikuje dug vek trajanja, dobra cena, nerđajuća svojstva i lakoća održavanja. Zbog svoje otpornosti na atmosferske prilike, pogodne su za montiranje na svim spoljnim i unutrašnjim delovima objekta.
alu staklene ograda 01
alu staklene ograda 02
alu staklene ograda 03
alu staklene ograda 04

STAKLENE OGRADE

Nova dimenzija u dizajnu enterijera i eksterijera, gde stepeništa i terase postaju atraktivan detalj koji se sklapa sa modernim uređenjem okoline.

Spoj aluminijuma, stakla ili ograde koja se sastoji od stakla diskretno pričvršćenim ALU nosačima, čime se dobija utisak da je staklo u vazduhu.

Kad pogledate, utisak je malo nepoverljiv, ali ispitivanja i proračuni uz najnoviju proizvodnu tehnologiju pokazuju da su ovakvi dizajni bezbedni, naravno uz primenu svih standarda sigurnosti.

Zbog upotrebe sigurnosnih stakala, ove ograde pružaju istovremeno sigurnost, ali i otvorenost savremenog čoveka prema okolini i svetu; pri tom ispunjavajući sve estetske i arhitektonske standarde.
alu staklene ograda 05
alu staklene ograda 06
alu staklene ograda 07
alu staklene ograda 08
alu staklene ograda 09
alu staklene ograda 10
alu staklene ograda 11
alu staklene ograda 12
alu staklene ograda 13