Boral_firma_01
Boral_firma_03
Boral_firma_05

Tokom svih ovih godina naš najveći uspeh su zadovoljni kupci.

 POSTANITE I VI JEDAN OD NJIH...  
Firma godinama posluje sa konstantnim uvećanjem prihodai, iz godine u godinu, proširuje i dopunjava svoju delatnost, kao i asortiman proizvoda, pored klasične PVC i aluminijumske stolarije.
Moderna, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga, procesa, te profesionalnim pristupom svojih saradnika teži stvaranju kruga zadovoljnih kupaca i vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i aluminijumske stolarije u Srbiji i izvan nje.
BORAL je osnovan kao logičan sled dugogodišnjeg iskustva i saradnje sa raznim građevinskim firmama, arhitektama i dizajnerima enterijera. BORAL čini odabrani tim koji je već dokazao svoj kvalitet prethodnim radom, odgovornošću i poslovnim uspesima. Strateški cilj BORAL-a je bio i biće profesionalni pristup, visoka produktivnost, kratki rokovi dostave i ugradnje po unapred dogovorenom roku, izbor optimalnih glavnih dobavljača i, konačno, visok kvalitet proizvoda po razumnoj prihvatljivoj ceni ili najnižoj mogućoj ceni.
Boral_firma_02
Boral_firma_04
Boral_firma_08
  • Mi hoćemo baš Vas za poslovnog partnera, klijenta koji, kao i mi, zna šta hoće.
  • Zato Vas pozivamo da nam se obratite sa poverenjem i da nas posetite ili kontaktirate jer su Vam vrata naše firme uvek otvorena.
Boral_firma_09
Boral_firma_10
Boral_firma_14
Boral_firma_06
Boral_firma_07

OČEKUJEMO VAS!

Boral_firma_11
Boral_firma_12
Boral_firma_13
Boral_firma_15
Boral_firma_16
Boral_firma_17